Cataloage si brosuri
December 19, 2016
Pliante
December 19, 2016
Show all

Mape de prezentare


Ce rol crezi ca are o mapa de prezentare?

Stiai ca o mapa de prezentare este mai mult decat o carte de vizita? Identitatea ta, a produselor pe care le comercializezi sau a evenimentului care vrei sa il promovezi este frumos ambalat sub forma unei mape de prezentare. Vei reusi sa iti faci cunoscut evenimentul, produsul sau serviciul pe care il oferi sub forma acestor mape de prezentare, care includ cele mai importante detalii despre ceea ce tu vrei sa promovezi. Sunt insotite la interior de foile cu antet si brosuri, carti de vizita si/sau pixuri personalizate care evidentiaza o firma vericala ce trebuie sa se remarce printr-un statut care sa ii garanteze si clienti pe masura. Fot fi folosite cu succes la diferite evenimente, in scop informativ, atunci cand vrei sa iti maresti portofoliul si vrei sa atragi clienti noi.

Vrei sa te asiguri, intr-o maniera profesionista, ca cel care a primit mapa ta nu va ramane indiferent si isi va aminti numele tau. Ba mai mult, vrei sa castigi clienti noi. Asta inseamna mai multe vanzari.

Mapele de prezentare trebuie sa fie de un mare impact vizual, cu scop informativ, pentru cresterea notorietatii sau pentru a creste vanzarile