Cataloage si brosuri
December 19, 2016
Show all

Meniuri restaurante


Tu stii cum trebuie sa fie un meniu pentru a vinde singur?

Meniul este cartea de vizita a locatiei tale … Fie ca este cafenea, restaurant, bar, club, fast food … meniul este cel care intampina clientii, pe care acestia il studiaza si pe baza caruia acestia comanda …. astfel el devine instrumentul cel mai important prin care tu, PROPRIETAR reusesti sa obtii comenzi! Iti trebuie un meniu care sa te ajute si sa-ti ajute clientii sa aleaga!

Coperta este primul impact vizual cu produsele pe care le vinzi si desigur este cea mai solicitata …. prima care se deterioreaza! Este important ca ele sa fie de calitate si sa se potriveasca locatiei tale.

Grafica trebuie sa vanda! … design-ul trebuie sa placa si mai ales sa scoata in evidenta produsele, ingredientele acestora, gramajul si bineinteles pretul. Vrei sa vinzi un anumit produs ? Pune-l in valoare pe o pagina de meniu ! cu o fotografie sau cu un text care sa exprime foarte clar cat de gustos si minunat este acel produs. Meniul este un factor foarte important intr-o locatie. El este practic catalogul tau de produse. Este oglinda afacerii tale. EL TE REPREZINTA! Ai grija sa fie impecabil!